A ajuta familiile si prietenii in momente grele onoreaza dragostea pentru ei

Recuperare daune în caz de accident

Accident rutier

Firma Dodnicman Manolache acordă ajutor profesional tuturor persoanelor implicate în accidentele rutiere, în special cele petrecute pe teritoriul Italiei. Nu trebuie să vă faceți griji deoarece noi suntem aici pentru a vă sprijini într-o astfel de situație dificilă, nu doar cu întreaga procedură de compensare dar si cu sprijin moral si economic. Suntem specializati si in accidente stradale cauzate de animale domestice sau salbatice, accidente aeronautice sau accident de tren/metrou. Societatea noastra suporta toate cheltuielile medico-legale, expertize, reabilitare, proteze sau in caz de deces cheltuieli de repatriere si ajutor familiarilor.

Accident la locul de muncă cu vătămări corporale grave sau mortal

Indiferent de acțiunile efectuate de dumeavoastra angajatorul este obligat să vă ofere cele mai bune standarde de siguranță la locul de muncă, fiind responsabil pentru fiecare angajat în parte. În cazul unei situații de urgență sau în cazul unui accident de muncă dacă veți suferi daune aduse sănătății, aveți dreptul de a solicita compensații. Ce valoare va avea compensația sau ce șanse aveți să o obțineți, puteți afla oricând contactând o companie profesională precum Dodnicman, care se ocupă de astfel de cazuri.

În Italia, ca și în toată lumea, din cauza neglijenței, grabei și a economiei, se întâmplă accidente de munca aproape în fiecare zi.

Accident in loc public sau privat, scari de bloc, activitati comerciale, trotuare ect.

Din păcate, există multe deficiențe în starea tehnică a acestor obiecte și neglijența din partea personalului de serviciu care poate duce la alunecări și căderi de pe scări sau trepte sau trotuare slab protejate, podele ude, pericole ascunse si neraportate.

Căderea pe scări poate fi foarte periculoasă și poate trage după sine o serie de leziuni grave, cum ar fi leziuni ale spatelui, gleznei, capului, feței, contuzii sau fracturi si din pacate se poate ajunge chiar si la paralizie sau la moarte.

Accidente cauzate de animale domestice sau salbatice

In anuminte circumstante animalele salbatice sau cele de companie pot deveni agresive sau chiar periculoase, in special cele de talie mare. De exemplu, daca o persoana a fost agresata de un caine si in urma incidentului a pierdut capacitatea de a utiliza o mana, proprietarul cainelui este responsabil si este obligat sa plateasca, el sau asigurarea lui (daca are o polita de asigurare de raspundere civila)  toate daunele fizice, morale si patrimoniale. Daca animalul care a agresat nu are microchip si nu are un stapan daunele vor fi solicitate organismului public compentent. Aceeasi practica se repeta si atunci cand un animal provoaca un accident rutier (ex. Caine/porc mistret/cal/caprioara traverseaza strada).

De ce sa alegeti Dodnicman :

 

·         Intervine in cateva ore in toata Italia

·         Plateste funerarul daca decedatul are dreptate in accident

·        Obtine rezultatele cele mai mari datorita experientei in domeniu

·        SUMA DESPAGUBIRII O INCASEAZA FAMILIARII, nici decum societatea!

·        MAXIMA TRANSPARENTA!! Toate acordurile sunt SCRISE in CONTRACT!

·        Ofera constant asistenta morala si economica familiarilor decedatului

 

Ne desfășurăm activitatea pe baza principiului

‘’No Win No Fee’’ –  Nu câștigăm, Nu ne plătiti!

 Ceea ce înseamnă că dumneavoastră plătiți comision

 doar dacă ați câștigat cazul.

 Nu există taxe anticipate sau costuri ascunse!

 Fara surprize neplacute, toate clauzele

 sunt scrise in contract de la inceput!

Ne bazam pe acest principiu pentru ca suntem siguri de

capacitatile noastre si stim ca vom avea un rezultat pozitiv!

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image
Call Now Buttoncall