A ajuta familiile si prietenii in momente grele onoreaza dragostea pentru ei

Transport

Transport

Repatrierea persoanelor decedate este reglementată de legi si norme specifice pe care ne angajăm să le respectăm în asigurarea serviciului de transport funerar. Este vorba atât despre legislatia țării in care are loc decesul, cât și despre legislația țărilor tranzitate.

Transportul se face cu respectarea tuturor normelor de igienă, manipulare și păstrare. Este absolut necesară folosirea sicriului din zinc, în care se introduce sicriul din lemn de esență tare, la care s-a atașat plăcuța de identificare a persoanei decedate. Toate procedurile și mijloacele folosite asigură igiena și siguranța celor implicați.

Vă informăm că deținem toate autorizațiile de transport internațional în domeniu si asigurăm obținerea certificatului de deces internațional. De asemenea, obținem pașaportul mortuar internațional.

Masinile noastre sunt omologate și dotate la cele mai exigente standarde, sunt permanent verificate și autorizate pentru transport funerar internațional. De asemenea, dispunem de un număr suficient de angajați cu o bună calificare, ceea ce face posibilă îndeplinirea rapidă a procedurilor.

Operațiunea de transport funerar internațional are costuri variabile, în funcție de țara din care se face transportul și de țara de destinație.

Repatrierea decedaților durează între 2 și 6 zile lucrătoare, în funcție de țara europeană unde s-a produs decesul și de împrejurări.

Oferim servicii profesioniste, cu empatie și respect față de durerea familiilor și față de cei decedați. Scopul nostru este să vă fim alături în momente dificile, să ușurăm și să rezolvăm, pentru dumneavoastră, operațiuni care s-ar putea dovedi complicate, în cel mai scurt timp posibil.

Încrederea dumneavoastră ne onorează.

Pentru orice fel de amănunte și informații, vă rugăm să ne contactați.

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image
Call Now Buttoncall