A ajuta familiile si prietenii in momente grele onoreaza dragostea pentru ei

Repatrieri

REPATRIERI

Vă punem la dispoziție, cu respect și decență, ajutorul profesionist al unei echipe specializate în  servicii funerare internaționale de repatriere decedați din Italia, Anglia, Germania, Franța, Austria. Dispunem de mijloacele tehnice necesare și de personalul calificat care ne permit să putem realiza, rapid, atât repatrierea cetățenilor români decedați în aceste țări europene, cât și transportul funerar al cetățenilor străini decedați în România.

Într-o primă etapă, abordăm procedurile ce trebuie îndeplinite, ocupându-ne de documentația necesară pentru repatrieri, cu respectarea legislației în vigoare. Realizăm aceasta prin colaborarea strânsă cu firme specializate din țări europene, obținând rapid toate actele (Certificat constatator al decesului, Certificat de îmbălsămare,  Certificat de deces internațional, Pașaport mortuar, Autorizație pentru transportul funerar internațional).

DESPĂGUBIRI ÎN CAZ DE DAUNE!
În cazuri de deces accidental – la locul de muncă, în locuri publice sau private, etc – firma de servicii funerare repatrieri Dodnicman vă ajută să obțineți despăgubiri bănești, prin colaborarea cu firme specializate de pe teritoriul altor țări. Vezi detalierea situațiilor aici.
Mai mult, cheltuielile generate de transportul funerar internațional și de celelalte operațiuni pe care le presupune repatrierea decedaților pot fi acoperite INTEGRAL din aceste despăgubiri, astfel încât COSTURILE dumneavoastră devin ZERO!

Transportul funerar internațional, la preț avantajos, se face în cel mai scurt timp posibil, prin respectarea tuturor cerințelor. Deținem masini omologate și dotate la cele mai exigente standarde, care sunt verificate și autorizate pentru transport internațional al decedaților din Europa (Italia, Anglia, Germania, Franța, Austria).

Comunicăm permanent cu clienții, în toate etapele procesului de repatriere decedați. În orice problemă legată de serviciile funerare internaționale – repatrieri, beneficiați de consiliere gratuită din partea noastră.

Vă informăm, de la început, în privința costului întregii operațiuni.


Pentru orice fel de amănunte și informații, nu ezitați să ne contactați. Suntem la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24.

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image
Call Now Buttoncall